Lääne-Eesti keeduleiva töötuba


Registreerimislink nüüd töötab! Töötoas valmistame Lääne-Eestis ja saartel levinud juuretisega tehtud magushaput keeduleiba. Tal on pikem käärimisaeg, niiskem ja peenem tekstuur, magusam maitse, vähem happelisust, hea säilivus, sobib hästi neile, kes tavalist hapuleiba süüa ei saa. Juuretise baasil valmistatud tooted on lihtsamini seeditavad kui pärmitaigna omad. 

Registreeri töötuppa siin.

Hind: 45 eur. Maksmise lisainfo

Läbiviimise aeg: 28. okt, laupäev, 11:00-16:00

Grupi suurus: 8-12 inimest

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeköök, ruum 123, (Ehitajate tee 3)

Koolitaja: Tiina Sootalu - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja 

Sihtrühm: kõik huvilised

Mida me töötoas teeme?

  • Valmistame täisterarukkijahust leivataigna.
  • Tutvustame leivas toimuvaid protesesse ning sa saad teada, miks on oluline teatud toiminguid teha.
  • Juuretise tegu puust ette ja punaseks ning räägime selle säilitamisest.
  • Vormimine ja lõppviimistlus. Ahjus kergitamine etapikaupa.
  • Lõpptulemusena on sinu käe all valminud 1 rukkijahust vormileib, boonusena erinevad koorikleivad ja määrded.
  • Räägime keeduleiva kasulikkusest. Selgitame keeduleiva erinevust hapuleivast.

Detailsem info õppekavas

Lisainfo. Arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda. Võimalusel võta kaasa anum, millega küpsetised koju viia. Töötoas osalejatele saadetakse retseptid ka e-mailile.

Tiina Sootalu teeb ka klassikalise hapusaia töötuba.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Registreerimislink nüüd töötab! Töötoas valmistame Lääne-Eestis ja saartel levinud juuretisega tehtud magushaput keeduleiba. Tal on pikem käärimisaeg, niiskem ja peenem tekstuur, magusam maitse, vähem happelisust, hea säilivus, sobib hästi neile, kes tavalist hapuleiba süüa ei saa. Juuretise baasil valmistatud tooted on lihtsamini seeditavad kui pärmitaigna omad. 

Registreeri töötuppa siin.

Hind: 45 eur. Maksmise lisainfo

Läbiviimise aeg: 28. okt, laupäev, 11:00-16:00

Grupi suurus: 8-12 inimest

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeköök, ruum 123, (Ehitajate tee 3)

Koolitaja: Tiina Sootalu - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja 

Sihtrühm: kõik huvilised

Mida me töötoas teeme?

  • Valmistame täisterarukkijahust leivataigna.
  • Tutvustame leivas toimuvaid protesesse ning sa saad teada, miks on oluline teatud toiminguid teha.
  • Juuretise tegu puust ette ja punaseks ning räägime selle säilitamisest.
  • Vormimine ja lõppviimistlus. Ahjus kergitamine etapikaupa.
  • Lõpptulemusena on sinu käe all valminud 1 rukkijahust vormileib, boonusena erinevad koorikleivad ja määrded.
  • Räägime keeduleiva kasulikkusest. Selgitame keeduleiva erinevust hapuleivast.

Detailsem info õppekavas

Lisainfo. Arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda. Võimalusel võta kaasa anum, millega küpsetised koju viia. Töötoas osalejatele saadetakse retseptid ka e-mailile.

Tiina Sootalu teeb ka klassikalise hapusaia töötuba.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik