Töötoas sa õpid, kuidas panna toit taldrikule nii, et vaatepilt oleks oleks viisakas, elegantne ja kunstipärane. Nippe jagavad professionaalsed restroranikokad. Oodatud on toitlustusinimestest kuni kodukokkadeni.
Registreeru koolitusele siinlink opens on new page.
Hind: 50 eur. Maksmise lisainfo
Läbiviimise aeg: 6. dets, 17:00-21:00
Grupi suurus: 8-12 inimest
Läbiviimise koht: demorestolink opens on new page ruumides (Karja 21, Haapsalu)
Koolitajad: Demo Kaev - kogemustega restorani peakokk ja kokkade kutseõpetaja. Kaire Raba - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja
Sihtrühm: kokad, söögikohtade omanikud, toidufotograafid, kodukokad.
Teemad:
- Taldrikule minevate komponentide osaline ettevalmistamine.
- Serveerimise põhitõed. Julgustus loominguliseks lähenemiseks.
- Taldrikute kujud ja värvid. Ebatraditsioonilised serveerimisvahendid.
Detailsem info õppekavas
Lisainfo. Arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda.
Kontakt
- Nimetus Kontaktisik
- Phone 5081016
- E-mail kaja.loorens@hkhk.edu.ee
- Location Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ehitajate tee 3, Uuemõisa, Haapsalu