Kuidas restoranikoka vääriliselt toitu serveerida

Töötoas sa õpid, kuidas panna toit taldrikule nii, et vaatepilt oleks oleks viisakas, elegantne ja kunstipärane. Nippe jagavad professionaalsed restroranikokad. Oodatud on toitlustusinimestest kuni kodukokkadeni.

Registreeru koolitusele siinlink opens on new page.

Hind: 50 eur. Maksmise lisainfo

Läbiviimise aeg: 6. dets, 17:00-21:00

Grupi suurus: 8-12 inimest

Läbiviimise koht: demorestolink opens on new page ruumides (Karja 21, Haapsalu)

Koolitajad: Demo Kaev - kogemustega restorani peakokk ja kokkade kutseõpetaja. Kaire Raba - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja 

Sihtrühm: kokad, söögikohtade omanikud, toidufotograafid, kodukokad.

Teemad:

  • Taldrikule minevate komponentide osaline ettevalmistamine.
  • Serveerimise põhitõed. Julgustus loominguliseks lähenemiseks.
  • Taldrikute kujud ja värvid. Ebatraditsioonilised serveerimisvahendid.

Detailsem info õppekavas

Lisainfo. Arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda. 

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontakt
Published 11.10.2023. Last changed 16.10.2023.