ESITA EELAVALDUS

NB! Õppekava on kinnitamisel!

Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee [at] hkhk.edu.ee, telefon: +372 510 7062

Õppetöö algus: veebruar 2024

Õppimine toimub tsükliõppena 2 korda kuus

Õppekavarühm:  Majutamine ja toitlustamine

Eriala lühitutvustus: Erialal õppimine annab võimaluse töötada majutusasutuses keskastme juhina ja annab algteadmised majutusettevõtte loomiseks.

Põhiõpingute moodulid:

  • Eesti turismigeograafia
  • Finantsarvestuse alused
  • Majapidamisosakonna töökorraldus
  • Majutusettevõtte juhtimine
  • Majutusettevõtte juhtimise praktika
  • Sissejuhatus erialasse
  • Teenuste disain ja turundus
  • Toitlustusteenindus ja toitlustusprotsesside juhtimine
  • Turismimajanduse alused
  • Vastuvõtutöö korraldus

Praktika: Õpilased läbivad majutusettevõtte juhtimise praktika majutusettevõttes, mis kestab 18 nädalat ja toimub jooksvalt õppetöö kõrval. Juba tööalaga seotud õppijatel arvestab kool erialast töökogemust praktika osana.

Kutseeksam: õpe lõpeb kutseeksamiga, mille sooritamisel omandab õpilane Hotelliteeninduse spetsialist, tase 5 kutsekvalifikatsiooni.

Eriala põhiõpetajad:

  • Kaire Raba
  • Liisi Lehtsaar-Reisner
  • Küllike Allmäe
  • Aire Toffer

Õppekava

Õppekeskkond

Language
Estonian
Field: 
Turism
Pictures: 
Majutusettevõtte juhtimine
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
5. taseme kutseõpe, jätkuõpeMittestatsionaarne, koolipõhineKeskharidus ja vähemalt 4. tasemeTurismiettevõtte teenindaja kutse või sellele vastavad kompetentsid1 aasta
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Saki järjekord: 
4