ESITA AVALDUS

Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee [at] hkhk.edu.ee, telefon: +372 510 7062

Õppimine toimub tsükliõppes 1 kord kuus kolm päeva.

Õppekavarühm: Toiduainete töötlemine

Eriala lühitutvustus: Pagari töö on huvitav ja mitmekülgne, nende töö algab tihti varavalges. Nad töötavad erinevates pagaritööstuse ettevõtetes ning küpsetavad erinevaid maitsvaid saiakesi, leibu, saiu ja küpsetisi. Pagari töö eeldab valmisolekut töötada ka puhkepäevadel, riiklikel pühadel.

Põhiõpingute moodulid:

  • Toiduainetöötluse valdkonna alused
  • Toiduohutus
  • Pagaritoodete valmistamise alused
  • Lihtpagaritoodete valmistamine
  • Valikpagaritoodete valmistamine
  • Abipagari praktika
  • Pagari praktika
  • Õpitee ja töö muutuvas keskkonnas

Eriala põhiõpetajad:

  • Lea Rand
  • Kristiina Rand
  • Kaire Raba

Õppebaas: Praktiline õppetöö toimub kutseõpetaja juhendamisel kooli õppeköögis, teoreetiline õppetöö klassiruumis.

Praktika: Õppeaja sees toimub praktika 15 EKAPi ulatuses pagariettevõttes Eestis või välismaal. Juba tööalaga seotud õppijatel arvestab kool töökogemust praktika osana.

Kutseeksamid: Kõigil õppijatel on võimalik taotleda Pagar, tase 4 kutsekvalifikatsiooni.

Õppekava

Õppekeskkond

Language
Estonian
Field: 
Turism
Pictures: 
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
4. taseme kutseõpe, esmaõpeMittestatsionaarne, koolipõhinePõhiharidus (või lõpetamata põhihariduse korral vanus vähemalt 22 aastat)1 aasta
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Saki järjekord: 
8