Koolituse eesmärk on valmistada üheskoos lihtsaid ning rahaliselt soodsaid roogasid, saada teadmisi hooajaliste toorainete kasutusvõimaluste kohta. Töötuba lõppeb ühise söömaajaga. Kui sa oled saanud tehtud roogasid maitsta, siis on sul kindlustunne neid samu retsepte edaspidigi kasutada.
Hind: ~ 345 eur/grupp (hind täpsustub tellimisel)
Läbiviimise aeg ja pikkus: kuupäev kokkuleppel, kestvus 5 akadeemilist tundi
Grupi suurus: kuni 12 inimest
Läbiviimise koht: Haapsalu KHK õppeköögis (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)
Koolitaja: kogemustega kokkade kutseõpetaja Tiina Sootalu
Teemad:
- Tutvumine näidisretseptidega, mille põhjal toidu valmistamine on keskmise inimese jaoks lihtne ning hinna poolest soodne.
- Toidu valmistamine, kus kasutatakse soodsaid toiduaineid ja hooajalisi tooraineid.
- Enamlevinud külm- ja kuumtöötlemisviiside kasutamine (hakkimine, segamine, praadimine, küpsetamine).
Sisu õppekavas
Kontakt
- Nimetus Kontaktisik
- Phone 5081016
- E-mail kaja.loorens@hkhk.edu.ee
- Location Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ehitajate tee 3, Uuemõisa, Haapsalu