Toidufotograafia väikeettevõtjale


KOOLITUSGRUPP ON KOMPLEKTEERITUD

Koolituse maht on 26 akadeemilist tundi, millele lisandub iseseisev töö

Läbiviimise koht: õppetöö toimub HKHK arvutiklassis ning fotostuudios. Klassiruumis on kuni 24 õppijakohta, õpetaja arvuti, projektor. Koolitusel osaleja peab võtma kaasa fotokaamera (või mobiiltelefoni) pildistamiseks. Kõik muud vahendid annab kool.

Läbiviimise aeg: 14.september kuni 19. oktoober, kell 17:00-20:15, teisipäeviti.

Koolitaja on Aile Nõupuu.  Haapsalu Kutsehariduskeskuse fotograafiaõpetaja ja arendusdirektor

Sihtrühm: toiduvaldkonna väikeettevõtjad, kellel puuduvad oskused toidutoodete internetipõhiseks müügiks; toidutoodete valmistamisega tegelevad  kutseoskusteta inimesed, kellel on soov hakata selles valdkonnas ettevõtjaks ning turundada oma tooteid interneti kaudu. Koolitus on sobilik ka toidublogijatele.

Õppe alustamise nõuded: arvutioskus: tekstitöötlus, failide loomise ja salvestamise oskused, veebioskused (e-kirjad, veebiotsingud). Koolitusel osaleja peab võtma kaasa fotokaamera (või mobiiltelefoni) pildistamiseks.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Pildistamise töövahendid: kaamerad, objektiivid, statiiv, reflektor, hajuti. Võttekoha loomine. Valguse kasutamine, hajutamine ja peegeldamine. Fotokompositsioon ja vaatenurgad. Kaamera põhiseaded, automaat- ja valmisrežiimid. Ava, säri ja ISO. Rekvisiidid. Toidufotograafia nipid ja eripärad. Toidu stiliseerimine. Fototöötlus. Fotokollaaži loomine. Toidufotode kasutamine reklaammaterjalide kujundamisel Canva programmis.

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel.

KOOLITUSGRUPP ON KOMPLEKTEERITUD

Koolituse maht on 26 akadeemilist tundi, millele lisandub iseseisev töö

Läbiviimise koht: õppetöö toimub HKHK arvutiklassis ning fotostuudios. Klassiruumis on kuni 24 õppijakohta, õpetaja arvuti, projektor. Koolitusel osaleja peab võtma kaasa fotokaamera (või mobiiltelefoni) pildistamiseks. Kõik muud vahendid annab kool.

Läbiviimise aeg: 14.september kuni 19. oktoober, kell 17:00-20:15, teisipäeviti.

Koolitaja on Aile Nõupuu.  Haapsalu Kutsehariduskeskuse fotograafiaõpetaja ja arendusdirektor

Sihtrühm: toiduvaldkonna väikeettevõtjad, kellel puuduvad oskused toidutoodete internetipõhiseks müügiks; toidutoodete valmistamisega tegelevad  kutseoskusteta inimesed, kellel on soov hakata selles valdkonnas ettevõtjaks ning turundada oma tooteid interneti kaudu. Koolitus on sobilik ka toidublogijatele.

Õppe alustamise nõuded: arvutioskus: tekstitöötlus, failide loomise ja salvestamise oskused, veebioskused (e-kirjad, veebiotsingud). Koolitusel osaleja peab võtma kaasa fotokaamera (või mobiiltelefoni) pildistamiseks.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Pildistamise töövahendid: kaamerad, objektiivid, statiiv, reflektor, hajuti. Võttekoha loomine. Valguse kasutamine, hajutamine ja peegeldamine. Fotokompositsioon ja vaatenurgad. Kaamera põhiseaded, automaat- ja valmisrežiimid. Ava, säri ja ISO. Rekvisiidid. Toidufotograafia nipid ja eripärad. Toidu stiliseerimine. Fototöötlus. Fotokollaaži loomine. Toidufotode kasutamine reklaammaterjalide kujundamisel Canva programmis.

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel.