HKHK õpperestoran
HKHK õpperestorani menüüd:
Esimene restoran – 18.03.25
Eelroog: Lõhecarpaccio, värske spargel, redis, nõrutatud hapukoor, serveeritud
ciabatta’ga
Pearoog: Chateaubriand (veise sisefilee) rohelise pipra kaste, ürdine kartulipüree, praetud
austerservik ja kergelt aurutatud köögivili
Järelroog: Lavendli kreembrülee
Teine restoran – 15.04.25
Eelroog: Tomatipüreesupp sinimerekarpidega, focaccia oliivide ja rosmariiniga
Pearoog: Praetud kuldmerikoger spinatipadjal, valge veini-võikaste, porgandipüree ja
aurutatud spargel
Järelroog: Leedriõie kooretarretis põldmarjakastmega
Broneeri laud:
- Nimi Kersti Õim
- +372 5381 3783 Telefon
- kersti.oim@hkhk.edu.ee E-post