Catering-teenuse juhtimine ja läbiviimine algusest lõpuni

Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.

Registreeru koolitusele siinlink opens on new page.

Hind: 0€

Läbiviimise aeg: Algus alati 17:00. Nädalapäevad on kas T, K või N. Kuupäevad: 10.sept, 11.sept, 16.sept, 18.sept, 23.sept, 24.sept, 30.sept, 01.okt, 06.okt, 08.okt, 14.okt, 15.okt, 21.okt, 22.okt, 28.okt, 29.okt.

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes. 

Keda ootame koolitusele?

  • Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse läbiviimiseks.
  • Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõtete juhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid, vastutavad teenindajad jne.
  • Kui sinu töö ei ole seotud koolitusel käsitletava teemaga ja sa ei kuulu sihtgruppi, saame sind koolitusele võtta üksnes vabade kohtade olemasolul.
  • Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes. 

Teemad:

  • Teenuse disainimine ja turundamine.
  • Projekti alustamine.
  • Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
  • Hinnapakkumine.
  • Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
  • Transport.
  • Praktiline teenindamine.
  • Projekti lõpetamine.

Detailsem sisu õppekavaslink opens on new page.

Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo KaevKersti ÕimAile Nõupuu.

Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“. 

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik
Avaldatud 17.03.2024. Viimati muudetud 18.07.2025.