Catering-teenuse juhtimine ja läbiviimine algusest lõpuni

Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.

Registreeru koolitusele siinlink opens on new pagesiin">.

Hind: 0€

Läbiviimise aeg:  

  • 29.okt. 17:00-20:00
  • 30.okt. 17:00-21:00
  • 05.nov. 17:00-21:00
  • 06. nov. 17:00-20:00
  • 07.nov. 17:00-20:00
  • 12.nov. 17:00-20:00
  • 14.nov. 17:00-21:00
  • 15.nov. 17:00-21:00
  • 19.nov. 17:00-20:00
  • 20.nov. 17:00-20:00
  • 26.nov. 17:00-21:00
  • 27.nov. 17:00-21:00
  • 28.nov. 17:00-20:00
  • 04. dets. 17:00-20:00
  • 05.dets. 17:00-21:00
  • 10.dets. 17:00-21:00

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes. 

Keda ootame koolitusele?

  • Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse
    läbiviimiseks.
  • Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõttejuhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid,vastutavad teenindajad jne.
  • Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes. 

Teemad:

  • Teenuse disainimine ja turundamine.
  • Projekti alustamine.
  • Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
  • Hinnapakkumine.
  • Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
  • Transport.
  • Praktiline teenindamine.
  • Projekti lõpetamine.

Detailsem sisu õppekavaslink opens on new pageõppekavas">.

Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo KaevKersti ÕimAile Nõupuu.

Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“. 

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontakt
Avaldatud 17.03.2024. Viimati muudetud 11.10.2024.