Catering-teenuse juhtimine ja läbiviimine algusest lõpuni


Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.

Registreeru koolitusele siin.

Hind: 0€

Läbiviimise aeg:  23.sept-15.dets 2024, 1-2 korda nädalas, õhtustel aegadel. Täpne tunniplaan selgub 4. sept, siis võetakse kõikide registreerunutega uuesti ühendust.

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes. 

Keda ootame koolitusele?

  • Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse
    läbiviimiseks.
  • Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõttejuhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid,vastutavad teenindajad jne.
  • Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes. 

Teemad:

  • Teenuse disainimine ja turundamine.
  • Projekti alustamine.
  • Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
  • Hinnapakkumine.
  • Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
  • Transport.
  • Praktiline teenindamine.
  • Projekti lõpetamine.

Detailsem sisu õppekavas.

Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo KaevKersti ÕimAile Nõupuu.

Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“. 

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.

Registreeru koolitusele siin.

Hind: 0€

Läbiviimise aeg:  23.sept-15.dets 2024, 1-2 korda nädalas, õhtustel aegadel. Täpne tunniplaan selgub 4. sept, siis võetakse kõikide registreerunutega uuesti ühendust.

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes. 

Keda ootame koolitusele?

  • Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse
    läbiviimiseks.
  • Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõttejuhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid,vastutavad teenindajad jne.
  • Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes. 

Teemad:

  • Teenuse disainimine ja turundamine.
  • Projekti alustamine.
  • Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
  • Hinnapakkumine.
  • Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
  • Transport.
  • Praktiline teenindamine.
  • Projekti lõpetamine.

Detailsem sisu õppekavas.

Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo KaevKersti ÕimAile Nõupuu.

Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“. 

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik