Digitaalsete köögiseadmete praktiline koolitus


 

Koolituse maht on 26 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: Suur osa õppest toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuse (HKHK) õppeklassis ja õppeköögis, mis on mõeldud koolituste ja tasemeõppe läbiviimiseks. Köögis on 12 töökohta, kõik vastab seaduses ette nähtud nõuetele. Köök on varustatud kaasaegsete vahenditega (kombi- ja konvektsioonahjud, combi katlad, pannid, suruaurukapid, tsirkulaatorid, tidupumbad, vaakummasin, hot and cold seade ja puusöegrillid). Vajadusel võtavad koolitajad vahendid ise kaasa, kokkuleppel koolitajaga.  Õppeklassis on olemas koolitaja arvuti, videoprojektor. Õppeks vajalikud töövahendid annab kool, õppija võtab kaasa peakatte, põlle ja vahetusjalatsid. Õppekäik toimub  Academic Foot Lab kööki Tallinnas. See köök, mis on jaotatud kolmeks köögisaareks ja varustatud kõrgtasemel tehnikaga (Hansgrohe, Bosch, Metos) ning kõige muu toidutegemiseks vajalikuga. Lisaks kolmele köögisaarele on võimalus kasutada tipptehnoloogiaga sisustatud profiköögi osa. Academic Food lab.`i mahub korraga toimetama kuni 24 toiduvalmistajat.

Läbiviimise aeg: koolitust ei toimu

Koolitajad on Andre Listra ja Tarmo Süld (valdkonna tootekoolitajad, spetsialistid)

Sihtrühm: kokad või teised toitlustuses töötavad täiskasvanud, kes soovivad köögiseadmete kasutamise valdkonnas oma teadmisi ning oskusi täiendada ja parandada (nt lasteasutuste kokad, ettevõtjad ja suurköökide kokad).

Õppe alustamise nõuded: tööalane seos kokandusega ja töötamine erialasel tööl. Võimalus töötada kaasaegsete köögiseadmetega.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Tänapäevased köögiseadmed
  • Vaakummasina kasutamise erinevad võimalused ja SousVide praktiline toiduvalmistamine
  • Katlad ja ahjud ning praktiline toiduvalmistamine uusimate köögiseadmetega
  • Uue generatsiooni täisdigitaalne ahi ja küpsetuskeskus-praepann

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel. Enne registreerumist tutvuge palun Covid-19 levikust tulenevate nõuetega koolitustel osalemiseks.

 

Koolituse maht on 26 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: Suur osa õppest toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuse (HKHK) õppeklassis ja õppeköögis, mis on mõeldud koolituste ja tasemeõppe läbiviimiseks. Köögis on 12 töökohta, kõik vastab seaduses ette nähtud nõuetele. Köök on varustatud kaasaegsete vahenditega (kombi- ja konvektsioonahjud, combi katlad, pannid, suruaurukapid, tsirkulaatorid, tidupumbad, vaakummasin, hot and cold seade ja puusöegrillid). Vajadusel võtavad koolitajad vahendid ise kaasa, kokkuleppel koolitajaga.  Õppeklassis on olemas koolitaja arvuti, videoprojektor. Õppeks vajalikud töövahendid annab kool, õppija võtab kaasa peakatte, põlle ja vahetusjalatsid. Õppekäik toimub  Academic Foot Lab kööki Tallinnas. See köök, mis on jaotatud kolmeks köögisaareks ja varustatud kõrgtasemel tehnikaga (Hansgrohe, Bosch, Metos) ning kõige muu toidutegemiseks vajalikuga. Lisaks kolmele köögisaarele on võimalus kasutada tipptehnoloogiaga sisustatud profiköögi osa. Academic Food lab.`i mahub korraga toimetama kuni 24 toiduvalmistajat.

Läbiviimise aeg: koolitust ei toimu

Koolitajad on Andre Listra ja Tarmo Süld (valdkonna tootekoolitajad, spetsialistid)

Sihtrühm: kokad või teised toitlustuses töötavad täiskasvanud, kes soovivad köögiseadmete kasutamise valdkonnas oma teadmisi ning oskusi täiendada ja parandada (nt lasteasutuste kokad, ettevõtjad ja suurköökide kokad).

Õppe alustamise nõuded: tööalane seos kokandusega ja töötamine erialasel tööl. Võimalus töötada kaasaegsete köögiseadmetega.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Tänapäevased köögiseadmed
  • Vaakummasina kasutamise erinevad võimalused ja SousVide praktiline toiduvalmistamine
  • Katlad ja ahjud ning praktiline toiduvalmistamine uusimate köögiseadmetega
  • Uue generatsiooni täisdigitaalne ahi ja küpsetuskeskus-praepann

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel. Enne registreerumist tutvuge palun Covid-19 levikust tulenevate nõuetega koolitustel osalemiseks.