Koolitusel õpitakse eritoitude menüüde koostamist ja valmistamist erinevate sihtrühmade (sh lapsed, eakad, allergikuid, veganid, sportlased jne )toitumisvajadustele. Õppija arendab võimekust kohandada toite vastavavalt vajadustele ja piirangutele.
📌 Registreeru koolitusele SIIN
Hind: 869 eur. Maksmise lisainfolink opens on new page
Läbiviimise aeg: 16.märts-26.mai, igal E ja T. Algus 15:00-16:00 lõpp 20:00-21:00. Täpsem ajakava.
Koolitajad: Aili Tervonenlink opens on new page ja Tiina Sootalulink opens on new page
Õppega alustamise nõuded:
- töötamine või varasem töökogemus kokana
Teemad:
- Toitumise põhialused.
- Toidu ja tervise vastastikused seosed. Mikrobioom.
- Erinevad vanuserühmad - toitumissoovitused, praktilised toiduvalmistamise tunnid, ilma rafineeritud suhkruta magustoidud.
- Toitumise soovitused suurema füüsilise koormuse korral - menüüde kohandamine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
- Toiduallergiad ja toiduatalumatused - menüüde kohandamine, allergeenide märkimine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
- Vegan- ja vegetaarne toit - mõsited, tähelepanekud menüüde koostamisel, roheline mõtteviis, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
Detailne sisu õppekavas
KOGU KOOLITUSKALENDERlink opens on new page
Koolitaja
- Nimi Aili Tervonen
- Veebileht Link avaneb uuel leheküljel
Koolitaja
- Nimi Tiina Sootalu
- Kirjeldus Link avaneb uuel leheküljel
Kontaktisik
- Nimi Koolitusjuht
- Telefon 5081016
- E-post kaja.loorens@hkhk.edu.ee
- Asukoht Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ehitajate tee 3, Uuemõisa, Haapsalu linn 90401