Eritoitumise kokk

Koolitusel õpitakse eritoitude menüüde koostamist ja valmistamist erinevate sihtrühmade (sh lapsed, eakad, allergikuid, veganid, sportlased jne )toitumisvajadustele. Õppija arendab võimekust kohandada toite vastavavalt vajadustele ja piirangutele.

📌 Registreeru koolitusele SIINlink opens on new page

Hind: 869 eur. Maksmise lisainfolink opens on new pagelink opens on new page

Läbiviimise aeg: 16.märts-26.mai, igal E ja T. Algus 15:00-16:00 lõpp 20:00-21:00. Täpsem ajakava.

Koolitajad: Aili Tervonenlink opens on new page ja Tiina Sootalulink opens on new page

Õppega alustamise nõuded: 

  • töötamine või varasem töökogemus kokana

Teemad:

  • Toitumise põhialused.
  • Toidu ja tervise vastastikused seosed. Mikrobioom.
  • Erinevad vanuserühmad - toitumissoovitused, praktilised toiduvalmistamise tunnid, ilma rafineeritud suhkruta magustoidud.
  • Toitumise soovitused suurema füüsilise koormuse korral - menüüde kohandamine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
  • Toiduallergiad ja toiduatalumatused - menüüde kohandamine, allergeenide märkimine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
  • Vegan- ja vegetaarne toit - mõsited, tähelepanekud menüüde koostamisel, roheline mõtteviis, praktilised toiduvalmistamise tunnid.

Detailne sisu õppekavaslink opens on new page

KOGU KOOLITUSKALENDERlink opens on new page

 

Kontaktisik
Avaldatud 16.11.2025. Viimati muudetud 16.11.2025.