Eritoitumise kokk

"Eritoitumise kokk - roogade kohandamine, valmistamine ja arendamine erinevate toitumisvajadustega klientidele". 

Koolitus on välja töötatud kokkadele, kes soovivad arendada oma võimekust kohandamaks toite vastavavalt erinevatele vajadustele ja piirangutele (sh lapsed, eakad, allergikuid, veganid, sportlased jne ). Sobilik kokkadele haridusasutustes, hooldusasutustes, laagrites jt toitlustusasutustes, kus on vaja pakkuda individuaalsetele vajadustele vastavat toitu. 

📌 Registreeru koolitusele SIINlink opens on new page

Hind: 869 eur. Maksmise lisainfolink opens on new page.

Läbiviimise aeg: 16.märts-26.mai, igal E ja T, kell 15:30/16:00-20:30/21:00

Koolitajad: Aili Tervonenlink opens on new page ja Tiina Sootalulink opens on new page

Õppega alustamise nõuded: 

  • töötamine või varasem töökogemus kokana

Teemad:

  • Toitumise põhialused.
  • Toidu ja tervise vastastikused seosed. Mikrobioom.
  • Erinevad vanuserühmad - toitumissoovitused, praktilised toiduvalmistamise tunnid, ilma rafineeritud suhkruta magustoidud.
  • Toitumise soovitused suurema füüsilise koormuse korral - menüüde kohandamine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
  • Toiduallergiad ja toidutalumatused - menüüde kohandamine, allergeenide märkimine, praktilised toiduvalmistamise tunnid.
  • Vegan- ja vegetaarne toit - mõisted, tähelepanekud menüüde koostamisel, roheline mõtteviis, praktilised toiduvalmistamise tunnid.

Detailne sisu õppekavaslink opens on new pagelink opens on new page

KOGU KOOLITUSKALENDERlink opens on new page

 

Kontaktisik
Avaldatud 16.11.2025. Viimati muudetud 30.11.2025.