Köögistrateeg

Koolituse tulemusena on õppijal:

  • Täiendusõppe koolituse eesmärk on tõsta toitlustuse valdkonna inimeste konkurentsivõimet tööturul ja  pakkuda toitlustusettevõtete kokkadele, vanemkokkadele,  juhtidele ja spetsialistidele võimalust arendada erialaseid teadmisi ja oskusi.
  • Koolitus aitab ette valmistuda vanemkokk, tase 5 kutseeksamile minekuks.
Sooviavalduste vastuvõtt on lõppenud.
  • Kõik soovijad viiakse esialgu ootenimekirja (see ei ole sellepärast, et kohad oleksid täis).
  • Kõikide registreerujatega toimub veebi teel vestlus 22.01.2025, mille põhjal langetatakse otsus koolitusele pääsemise osas (vastav info saadetakse koolitusjuhi poolt).

Hind: 0 eur

Läbiviimise aeg: 03.02, 04,02, 17.02, 18.02, 03.03, 04.03, 24.03, 25.03, 07.04, 08.04, 05.05, 06.05, 19.05, 20.05.

Koolituse maht: 140 akad tundi kontaktõpet, 640 tundi iseseisvat tööd. Koha peal täispikad koolipäevad (keskm 8-12 akad tundi). 

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuses (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)

Sihtrühm:  Toitlustusvaldkonnas tegutsevad inimesed, kes soovivad tõsta oma konkurentsivõimet tööturul (kokad, vanemkokad, juhid, spetsialistid).

Eeltingimused: 

  • 4. taseme koka kutse  või vastavate kompetentside olemasolu.
  • Keskharidus.
  • Ühe võõrkeele oskus B1 tasemel.
  • Arvuti kasutamise oskus.

Teemad:

  • Toitumis- ja toiduaine õpetus (Kaire Raba)
  • Kalkulatsioon, menüü koostamine (Kaire Raba)
  • Toiduvalmistamine (Kaire Raba, Demo Kaev)
  • Toitlustusettevõtte hügieen, töö planeerimine ja korraldamine (Kaire Raba)
  • Teenindus ja teeninduskultuur (Kersti Õim)
  • Põhjamaade toidukultuur (Kaire Raba)
  • Eriala toetav arvutiõpetus (Aile Nõupuu)

Detailne sisu õppekavaslink opens on new page.

Koolitajad: Kaire Raba, Demo Kaev, Kersti Õim, Aile Nõupuu, Enna Kallasvee.

Lisainfo. Koolitus aitab saavutada vanemkokk, tase 5 kutseeksamiks vajalikud kompetentsid (lisaks soovitame läbida "Toitlustusettevõtluse" koolituse). Kutse taotlemine ise toimub koolituse väliselt.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik
Avaldatud 14.11.2023. Viimati muudetud 20.01.2025.