Toiduhügieeni koolitus

Registreerin koolituselelink opens on new page

Koolituse maht on 6 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa, HKHK õppeklassis, kus on olemas kõik õppetööks vajalikud vahendid.

Läbiviimise aeg: 6. juunil, algusega 16:00. Koolituse ajaline kestvus koos teadmiste kontrolliga on maksimaalselt 6 akad tundi.

Koolitaja on Kaire Raba. Haapsalu Kutsehariduskeskuse kutseõpetaja ja koolitaja

Sihtrühm: toidukäitlejad

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • teab toiduhügieeni põhimõisteid
  • tunneb mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavaid tegureid ja toiduainete kaudu levivaid haigusi
  • mõistab  füüsikalisi ja  keemilisi ning mikrobioloogilisi ohtusid ja väldib neid
  • tunneb toidu säilitamise viise ja tingimusi  ning  enesekontrolli põhimõtteid
  • käsitleb õigusakte
  • jälgib toiduainete  temperatuuri
  • puhastab, desinfitseerib ja teostab kahjuritõrjet
  • peab kinni isikliku hügieeni nõuetest

Hind osalejale on 25,00 eurot.

Registreerin koolituselelink opens on new page

Avaldatud 18.10.2021. Viimati muudetud 18.05.2022.