Registreerin koolituselelink opens on new page
Koolituse maht on 6 akadeemilist tundi
Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa, HKHK õppeklassis, kus on olemas kõik õppetööks vajalikud vahendid.
Läbiviimise aeg: 6. juunil, algusega 16:00. Koolituse ajaline kestvus koos teadmiste kontrolliga on maksimaalselt 6 akad tundi.
Koolitaja on Kaire Raba. Haapsalu Kutsehariduskeskuse kutseõpetaja ja koolitaja
Sihtrühm: toidukäitlejad
Teemad on täpsemalt õppekavas
- teab toiduhügieeni põhimõisteid
- tunneb mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavaid tegureid ja toiduainete kaudu levivaid haigusi
- mõistab füüsikalisi ja keemilisi ning mikrobioloogilisi ohtusid ja väldib neid
- tunneb toidu säilitamise viise ja tingimusi ning enesekontrolli põhimõtteid
- käsitleb õigusakte
- jälgib toiduainete temperatuuri
- puhastab, desinfitseerib ja teostab kahjuritõrjet
- peab kinni isikliku hügieeni nõuetest
Hind osalejale on 25,00 eurot.
Avaldatud 18.10.2021.
Viimati muudetud 18.05.2022.