Toiduhügieeni koolitus

Koolituse eesmärk on võimaldada õppijal omandada teadmiseid toiduhügieeni ja toiduohutuse valdkonnast. Koos arutatakse läbi kõik vajalikud teemad  ja abinõud ohutu ning inimtoiduks kõlbliku toidu tootmiseks, töötlemiseks, säilitamiseks, transportimiseks, turustamiseks, valmistamiseks ja tarbimiseks. Koolitus lõppeb testiga ja läbinutele väljastatakse tunnistus toiduhügieeni koolituse läbimise kohta, mis on kohustuslik kõikidele tööalaselt toiduga kokkupuutuvatele inimestele vastavalt Toiduseadusele ja Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele nr. 852/2004. 

Läbiviimise aeg:  kokkuleppel

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK õppeklassis või ettevõttes koha peal

Koolituse maht: 6 akadeemilist tundi

Sisu õppekavas

Koolitaja: Kaire Raba

Hind: 30 eur/inimene

KOGU KOOLITUSKALENDER

Kontakt
Avaldatud 15.10.2022. Viimati muudetud 11.02.2024.