Toiduhügieeni koolitus
Koolitus on kohustuslik kõikidele toidu käitlemisega kokkupuutuvatele töötajatele, ettevõtjatele (Toiduseadus § 29). Osaleja saab teadmised toidu käitlemise, säilitamise ja valmistamise põhimõtete kohta, kuidas vältida toidumürgituste teket ning tagada, et toitu oleks ohutu tarbida. Lõpus väljastatakse tunnitus.
Registreeru koolitusele siin
Hind: 28 eur/in. (+km 0 eur) Maksmise lisainfo.
Läbiviimise aeg ja maht: 24. mai 12:00-16:30 (6 akad tundi)
Läbiviimise koht: Haapsalu KHK õppeklassis (Ehitajate tee 3)
Koolitaja: Kaire Raba
Sihtrühm: toidu käitlemisega kokkupuutuvad töötajad, näiteks toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade kokad, köögipersonal, majandusala juhatajad, laatedel müüjad, laotöölised.
Miks tulla koolitusele?
- Lektor toob vestluse käigus näiteid erinevatest olukordadest, kuidas toit võib halvaks minna ning kuidas seda ennetada.
- Vahetult saab küsida küsimusi ning jagada enda kogemusi.
- Lõpus olev test ei ole üle mõistuse raske. Kõik, kes kuulavad ja kaasa mõtlevad, suudavad selle ära teha.
Teemad:
- toiduhügieeni põhimõisted
- mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavaid tegurid, toiduainete kaudu levivad haigused;
- füüsikalised, keemilised ning mikrobioloogilised ohud ja oskus neid vältida;
- toidu säilitamise viisid ja tingimused ning enesekontrolli põhimõtted;
- õigusaktide käsitlemine;
- toiduainete temperatuuri jälgimine;
- puhastamine, desinfitseerimine ja kahjuritõrje teostamine;
- isikliku hügieeni nõuetest kinnipidamine.
Täpsem sisu õppekavas
Koolitus on kohustuslik kõikidele toidu käitlemisega kokkupuutuvatele töötajatele, ettevõtjatele (Toiduseadus § 29). Osaleja saab teadmised toidu käitlemise, säilitamise ja valmistamise põhimõtete kohta, kuidas vältida toidumürgituste teket ning tagada, et toitu oleks ohutu tarbida. Lõpus väljastatakse tunnitus.
Registreeru koolitusele siin
Hind: 28 eur/in. (+km 0 eur) Maksmise lisainfo.
Läbiviimise aeg ja maht: 24. mai 12:00-16:30 (6 akad tundi)
Läbiviimise koht: Haapsalu KHK õppeklassis (Ehitajate tee 3)
Koolitaja: Kaire Raba
Sihtrühm: toidu käitlemisega kokkupuutuvad töötajad, näiteks toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade kokad, köögipersonal, majandusala juhatajad, laatedel müüjad, laotöölised.
Miks tulla koolitusele?
- Lektor toob vestluse käigus näiteid erinevatest olukordadest, kuidas toit võib halvaks minna ning kuidas seda ennetada.
- Vahetult saab küsida küsimusi ning jagada enda kogemusi.
- Lõpus olev test ei ole üle mõistuse raske. Kõik, kes kuulavad ja kaasa mõtlevad, suudavad selle ära teha.
Teemad:
- toiduhügieeni põhimõisted
- mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavaid tegurid, toiduainete kaudu levivad haigused;
- füüsikalised, keemilised ning mikrobioloogilised ohud ja oskus neid vältida;
- toidu säilitamise viisid ja tingimused ning enesekontrolli põhimõtted;
- õigusaktide käsitlemine;
- toiduainete temperatuuri jälgimine;
- puhastamine, desinfitseerimine ja kahjuritõrje teostamine;
- isikliku hügieeni nõuetest kinnipidamine.
Täpsem sisu õppekavas
Kontaktisik
-
5081016
-
Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ehitajate tee 3, Uuemõisa, Haapsalu