Kohalike toiduressursside väärindamise aastaring

Koolituse lõpuks osaleja kasutab toidu tegemisel ja muude müügivääriliste toodete valmistamisel aastaringselt kohalikke
loodusande või mahetoorainet ja järgib nulljäätmete tekkimise põhimõtteid.

📌 Registreeru koolitusele SIINlink opens on new page.

Hind: 0€. Tingimused tasuta osalemisekslink opens on new page

Läbiviimise aeg: 21. sept 2025 - 11. mai 2026. Täpsem ajakavalink opens on new page.

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK

Keda ootame koolitusele?

  • Toitlustusasutuste omanikud, peakokad ja kokad, kes soovivad oma asutuses keskkonnasäästlikkuse põhimõtteid rakendada.
  • Koolitustel võivad osaleda ka kutseõppeasutuste ja kõrgkoolide õpetamisega tegelevad töötajad.
  • Kui sinu töö ei ole seotud koolitusel käsitletava teemaga ja sa ei kuulu sihtgruppi, saame sind koolitusele võtta üksnes vabade kohtade olemasolul.

Teemad:

  • Kohalike, toiduks sobivate metsamarjade ja seente tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused
  • Kohaliku kala väärindamine ( liigid, puhastamine ja toodete valmistamine)
  • Ulukiliha eripärad ja nendest toodete valmistamine.
  • Mahekasvatatud rohumaa lihaveised. Lihaveise liha jaotus ja sellest toodete valmistamine
  • Kohalike, toiduks sobivate metsikute taimede tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused

Detailne sisu õppekavaslink opens on new page

Koolitajad Tiina Sootalulink opens on new page, Kaire Rabalink opens on new page, Demo Kaevlink opens on new page, Kerlin Ledislink opens on new page, Taavi Kuusiklink opens on new page, Marje Loidelink opens on new page, Maret Allikaslink opens on new page

Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi taaste- ja vastupidavusrahastu investeeringu „Roheoskused ettevõtete rohepöörde toetamiseks".

KOGU KOOLITUSKALENDERlink opens on new page

 

 

Kontaktisik
Koolitajad
  • Nimi Tiina Sootalu, Kaire Raba, Demo Kaev, Kerlin Ledis, Taavi Kuusik, Marje Loide, Maret Allikas
Avaldatud 23.05.2025. Viimati muudetud 31.07.2025.