Toitlustusettevõtlus

Koolituse tulemusena on õppijal:

  • Koolituse eesmärk on tõsta toitlustuse valdkonna inimeste konkurentsivõimet tööturul ja pakkuda toitlustusettevõtete kokkadele, vanemkokkadele,  juhtidele ja spetsialistidele võimalust arendada erialaseid teadmisi ja oskusi.

    Aitab valmistuda vanemkokk, tase 5 kutseeksamile minekuks.

Sooviavalduste esitamine siinlink opens on new page

  • Kõik sooviavaldused registreeritakse ära, hiljem toimuvad sisseastumisvestlused, mille põhjal otsustatakse õppele saamine.
  • Lisakandideerimine on avatud kuni 20.09.24.
  • Kõikide kandideerijatega toimub veebi teel vestlus 27.09.2024, mille põhjal langetatakse otsus koolitusele pääsemise osas.

Läbiviimise aeg: 

  • 2024/25. õ.-a: 7.-8.okt,  21.-22. okt, 4.-5. nov, 18.-19. nov, 2.-3. dets, 27.-28. jaan, 10.-11. veebr.
  • E ja T, täispikad päevad

Koolituse maht: 140 akad tundi kontaktõpet, 640 tundi iseseisvat tööd. Iseseisev töö seisneb kontaktõppes olnud teemade jätkamisena koduste iseseisvate töödena ning lõputööna valmiva e-portfoolio loomises.

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuses (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)

Sihtrühm: 

  • Toitlustusvaldkonnas tegutsevad inimesed, kes soovivad tõsta oma konkurentsivõimet tööturul (kokad, vanemkokad, juhid, spetsialistid).

  • Isikud, kes soovivad valmistuda vanemkokk, tase 5 kutseeksamiks.

Eeltingimus: 

  • Eesti Kvalifikatsiooniraamistiku 4. taseme koka kutse või vastavate kompetentside olemasolu või köögistrateegi täiendõppe koolituse läbimine.
  • Keskhariduse olemasolu.

Teemad:

  • Teenuste disain ja turundus.

  • Toitlustusettevõtte juhtimine.

  • Toitlustusettevõtlus.

  • Personalitöö ja planeerimine.

  • Vaatluspraktika ettevõttes .

  • Eriala toetav arvutiõpetus.

  • Veiniõpetus.

Detailne sisu õppekavaslink opens on new page.link opens on new page

KoolitajadKaire Raba, Demo KaevAile Nõupuu, Enna Kallasvee.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontakt
Avaldatud 30.04.2024. Viimati muudetud 11.10.2024.