Köögistrateeg


Koolituse tulemusena on õppijal:

  • Täiendusõppe koolituse eesmärk on tõsta toitlustuse valdkonna inimeste konkurentsivõimet tööturul ja  pakkuda toitlustusettevõtete kokkadele, vanemkokkadele,  juhtidele ja spetsialistidele võimalust arendada erialaseid teadmisi ja oskusi.

  • Koolitus aitab ette valmistuda vanemkokk, tase 5 kutseeksamile minekuks.

Eelregistreeru  koolitusele siin.

  • Kõik soovijad viiakse esialgu ootenimekirja. Kui koolituse täpsed kuupäevad on selgunud, võtab koolitusjuht Teiega ühendust.
  • Kõikide registreerujatega toimub veebi teel vestlus jaanuari lõpus 2025, mille põhjal langetatakse otsus koolitusele pääsemise osas. 

Hind: 0 eur

Läbiviimise aeg:  veebr 2025-mai 2025. E ja T, 1-2 korda kuus.

Koolituse maht: 140 akad tundi kontaktõpet, 640 tundi iseseisvat tööd

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuses (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)

Sihtrühm:  Toitlustusvaldkonnas tegutsevad inimesed, kes soovivad tõsta oma konkurentsivõimet tööturul (kokad, vanemkokad, juhid, spetsialistid).

Eeltingimused: 

  • 4. taseme koka kutse  või vastavate kompetentside olemasolu.
  • Keskharidus.
  • Ühe võõrkeele oskus B1 tasemel.
  • Arvuti kasutamise oskus.

Teemad:

  • Toitumis- ja toiduaine õpetus (Kaire Raba)
  • Kalkulatsioon, menüü koostamine (Kaire Raba)
  • Toiduvalmistamine (Kaire Raba, Demo Kaev)
  • Toitlustusettevõtte hügieen, töö planeerimine ja korraldamine (Kaire Raba)
  • Teenindus ja teeninduskultuur (Kersti Õim)
  • Erinevad toidukultuurid (Kaire Raba)
  • Eriala toetav arvutiõpetus (Aile Nõupuu)

Detailne sisu õppekavas.

Koolitajad: Kaire Raba, Demo Kaev, Kersti Õim, Aile Nõupuu, Enna Kallasvee.

Lisainfo. Koolitus aitab saavutada vanemkokk, tase 5 kutseeksamiks vajalikud kompetentsid (lisaks soovitame läbida "Toitlustusettevõtluse" koolituse). Kutse taotlemine ise toimub koolituse väliselt.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Koolituse tulemusena on õppijal:

  • Täiendusõppe koolituse eesmärk on tõsta toitlustuse valdkonna inimeste konkurentsivõimet tööturul ja  pakkuda toitlustusettevõtete kokkadele, vanemkokkadele,  juhtidele ja spetsialistidele võimalust arendada erialaseid teadmisi ja oskusi.

  • Koolitus aitab ette valmistuda vanemkokk, tase 5 kutseeksamile minekuks.

Eelregistreeru  koolitusele siin.

  • Kõik soovijad viiakse esialgu ootenimekirja. Kui koolituse täpsed kuupäevad on selgunud, võtab koolitusjuht Teiega ühendust.
  • Kõikide registreerujatega toimub veebi teel vestlus jaanuari lõpus 2025, mille põhjal langetatakse otsus koolitusele pääsemise osas. 

Hind: 0 eur

Läbiviimise aeg:  veebr 2025-mai 2025. E ja T, 1-2 korda kuus.

Koolituse maht: 140 akad tundi kontaktõpet, 640 tundi iseseisvat tööd

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuses (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)

Sihtrühm:  Toitlustusvaldkonnas tegutsevad inimesed, kes soovivad tõsta oma konkurentsivõimet tööturul (kokad, vanemkokad, juhid, spetsialistid).

Eeltingimused: 

  • 4. taseme koka kutse  või vastavate kompetentside olemasolu.
  • Keskharidus.
  • Ühe võõrkeele oskus B1 tasemel.
  • Arvuti kasutamise oskus.

Teemad:

  • Toitumis- ja toiduaine õpetus (Kaire Raba)
  • Kalkulatsioon, menüü koostamine (Kaire Raba)
  • Toiduvalmistamine (Kaire Raba, Demo Kaev)
  • Toitlustusettevõtte hügieen, töö planeerimine ja korraldamine (Kaire Raba)
  • Teenindus ja teeninduskultuur (Kersti Õim)
  • Erinevad toidukultuurid (Kaire Raba)
  • Eriala toetav arvutiõpetus (Aile Nõupuu)

Detailne sisu õppekavas.

Koolitajad: Kaire Raba, Demo Kaev, Kersti Õim, Aile Nõupuu, Enna Kallasvee.

Lisainfo. Koolitus aitab saavutada vanemkokk, tase 5 kutseeksamiks vajalikud kompetentsid (lisaks soovitame läbida "Toitlustusettevõtluse" koolituse). Kutse taotlemine ise toimub koolituse väliselt.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik