Kohalike toiduressursside väärindamise aastaring

Koolituse lõpuks osaleja kasutab toidu tegemisel ja muude müügivääriliste toodete valmistamisel aastaringselt kohalikke
loodusande või mahetoorainet ja järgib nulljäätmete tekkimise põhimõtteid.

📌 Registreerumine koolitusele avatakse juunis.

Hind: 0€

Läbiviimise aeg: sügis 2025-kevad2026

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK

Teemad:

  • Kohaliku kala väärindamine ( liigid, puhastamine ja toodete valmistamine)
  • Mahekasvatatud rohumaa lihaveised. Lihaveise liha jaotus ja sellest toodete valmistamine
  • Ulukiliha eripärad ja nendest toodete valmistamine.
  • Kohalike, toiduks sobivate metsikute taimede tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused
  • Kohalike, toiduks sobivate metsamarjade ja seente tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused

Detailne sisu õppekavaslink opens on new page

Avaldatud 23.05.2025. Viimati muudetud 23.05.2025.