Koolituse lõpuks osaleja kasutab toidu tegemisel ja muude müügivääriliste toodete valmistamisel aastaringselt kohalikke
loodusande või mahetoorainet ja järgib nulljäätmete tekkimise põhimõtteid.
📌 Registreerumine koolitusele avatakse juunis.
Hind: 0€
Läbiviimise aeg: sügis 2025-kevad2026
Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK
Teemad:
- Kohaliku kala väärindamine ( liigid, puhastamine ja toodete valmistamine)
- Mahekasvatatud rohumaa lihaveised. Lihaveise liha jaotus ja sellest toodete valmistamine
- Ulukiliha eripärad ja nendest toodete valmistamine.
- Kohalike, toiduks sobivate metsikute taimede tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused
- Kohalike, toiduks sobivate metsamarjade ja seente tundmine ja kogumine, toiduks valmistamise ja säilitamise võimalused
Detailne sisu õppekavaslink opens on new page
Avaldatud 23.05.2025.
Viimati muudetud 23.05.2025.