Koka täienduskoolitus – kala eeltöötlemine ja roogade valmistamise


Registreerin koolitusele

Koolituse maht on 40 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: õpe viiakse läbi kaasajastatud seadmete ja vahenditega õppeköögis (13 töökohta). Õppeköök on mõeldud tasemeõppe läbiviimiseks ja ruumid ning vahendid vastavad nõuetele. Õppetöö toimub individuaalselt, paaris ja ka grupitööna. Koolitusvahendid ja materjalid annab koolitaja. Õppeköögis on vahetusjalatsid kohustuslikud ning õppija peab arvestama koolituspäeva lõpus puhastus- ja koristustöödega (õppija osaleb praktilises õppes oma riietes).

Läbiviimise aeg:  6. aprill kuni 28. aprill, kell 17:00-21:00. Koolitus toimub kolmapäeviti ja neljapäeviti.

Koolitajad on Kaire Raba ja Demo Kaev.  Kaire on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikool (1995) toitlustusettevõtte juhtimine ja töökorraldamine eriala. Tal on pikaajaline toitlustusettevõtte juhtimise ja töötamiskogemus, Haapsalu KHK kokandusvaldkonna kutseõpetaja. Demo on Haapsalu KHK vilistlane, tal on koka kutsekvalifikatsioon. Demo on olnud kokk terve oma tööelu, on töötanud väga erinevates toitlustussektorites – olnud restoranides kokk, aidanud välja töötada kalatööstust ja pidanud ise kohvikuid ning restorani. Osalenud mitmetel kutsevõistlustel  ja saanud esimese koha vabariiklikel noorkokkade kutsevõistlusel. Kalatehnoloogi kutse on ta omandanud Soomes (lõpetanud Livia College in Finland 2011-2012). Ta on töötanud paljudest tuntud Eesti restoranides kokana ja täiendanud ennast Itaalias Milanaos, töötades maailmakuulsa peakoka Paolo Sari käe all.

Õppe alustamise nõuded: tööalane seos toitlustusvaldkonnaga

Sihtrühm: abikokad, kokad. Õppele on oodatud ka erialase tasemehariduseta toitlustusteeninduses töötavad täiskasvanud, kes soovivad toiduvalmistamise valdkonnas oma teadmisi ning oskusi täiendada ja parandada ning erialaste oskusteta inimesed, kes soovivad töötada toitlustusettevõttes (sh nt hooajaliselt või ka osalise koormusega) või saada täiendavaid tööalaseid teadmisi.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Tooraine tundmine.
  • Kalade eeltöötlemine ja töötlemine. Rookimine. 
  • Seadmed ja töövahendid kalaroogade valmistamisel. Kuumtöötlus. 
  • Hügieeninõuded. Tehnoloogilise kaardi koostamine. 
  • Kalaroogade valmistamine ning serveerimine: eelroogade ja pearoogade valmistamine ja sobivate lisandite valmistamine ja serveerimine. Kvaliteet. 

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel. Enne registreerumist tutvuge palun Covid-19 levikust tulenevate nõuetega koolitustel osalemiseks.

Registreerin koolitusele

Registreerin koolitusele

Koolituse maht on 40 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: õpe viiakse läbi kaasajastatud seadmete ja vahenditega õppeköögis (13 töökohta). Õppeköök on mõeldud tasemeõppe läbiviimiseks ja ruumid ning vahendid vastavad nõuetele. Õppetöö toimub individuaalselt, paaris ja ka grupitööna. Koolitusvahendid ja materjalid annab koolitaja. Õppeköögis on vahetusjalatsid kohustuslikud ning õppija peab arvestama koolituspäeva lõpus puhastus- ja koristustöödega (õppija osaleb praktilises õppes oma riietes).

Läbiviimise aeg:  6. aprill kuni 28. aprill, kell 17:00-21:00. Koolitus toimub kolmapäeviti ja neljapäeviti.

Koolitajad on Kaire Raba ja Demo Kaev.  Kaire on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikool (1995) toitlustusettevõtte juhtimine ja töökorraldamine eriala. Tal on pikaajaline toitlustusettevõtte juhtimise ja töötamiskogemus, Haapsalu KHK kokandusvaldkonna kutseõpetaja. Demo on Haapsalu KHK vilistlane, tal on koka kutsekvalifikatsioon. Demo on olnud kokk terve oma tööelu, on töötanud väga erinevates toitlustussektorites – olnud restoranides kokk, aidanud välja töötada kalatööstust ja pidanud ise kohvikuid ning restorani. Osalenud mitmetel kutsevõistlustel  ja saanud esimese koha vabariiklikel noorkokkade kutsevõistlusel. Kalatehnoloogi kutse on ta omandanud Soomes (lõpetanud Livia College in Finland 2011-2012). Ta on töötanud paljudest tuntud Eesti restoranides kokana ja täiendanud ennast Itaalias Milanaos, töötades maailmakuulsa peakoka Paolo Sari käe all.

Õppe alustamise nõuded: tööalane seos toitlustusvaldkonnaga

Sihtrühm: abikokad, kokad. Õppele on oodatud ka erialase tasemehariduseta toitlustusteeninduses töötavad täiskasvanud, kes soovivad toiduvalmistamise valdkonnas oma teadmisi ning oskusi täiendada ja parandada ning erialaste oskusteta inimesed, kes soovivad töötada toitlustusettevõttes (sh nt hooajaliselt või ka osalise koormusega) või saada täiendavaid tööalaseid teadmisi.

Teemad on täpsemalt õppekavas

  • Tooraine tundmine.
  • Kalade eeltöötlemine ja töötlemine. Rookimine. 
  • Seadmed ja töövahendid kalaroogade valmistamisel. Kuumtöötlus. 
  • Hügieeninõuded. Tehnoloogilise kaardi koostamine. 
  • Kalaroogade valmistamine ning serveerimine: eelroogade ja pearoogade valmistamine ja sobivate lisandite valmistamine ja serveerimine. Kvaliteet. 

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korragaKui Te olete registreerunud tasuta tööalasele koolitusele, siis arvestage, et soovijaid võib olla rohkem kui õppegrupis kohti. Registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud. Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine, tööalane vajadus ja põhjendus ning registreerimisjärjekord. Kursusele saame võtta kõrgharidusega soovijaid ainult vabade kohtade olemasolul. Teiega võetakse ühendust e-posti teel. Enne registreerumist tutvuge palun Covid-19 levikust tulenevate nõuetega koolitustel osalemiseks.

Registreerin koolitusele