Kokakoolituse materjalid ja ajagraafik
Ajakava, ruumid, koolitajad
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - jaanuar
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - veebr ja märts
Kaire Raba jagatud materjalid
- Info kokakutse kohta chef.ee Sellel lehel liikudes leiba info kodutöö ja eksami kokk tase 4 kohta. Kutse andmine --> koka kutse --> Koka kutseeksam töömaailma taotlejale Soovitan kõigi nendega tutvuda ja kui tekib küsimusi siis kohe ka julgelt küsida.
- Brunoise, julienne, mirepoix tükeldus.
- Kanapuljongi valmistamine
- Kalkulatsioon
- Mahud ja kaonormid
- Toiduainete külmtöötlemise kaonormide tabel
- Rassolnik_ülesanne Supil on kaardil etteantud veekogus ja seda ei tohi muuta. Valmistage sellest retsept ja valmistatavaid portsjoneid 20. Arvutage selle supi omahind ja selleks palun kasutage kalkulatsioonikaardi põhja. Ehk siis kannate andmed pärast esimeselt kaardilt teisele. Kui ei ole toiduainete hindasid endal võtta siis kasutage https://www.kaupmees.ee/products/?filter_select=km_ekaupmees lehte.
- Tühi kalkulatsioonikaart. Tunninäidisega kalkulatsioonikaart.
- Tooraine- ja hinnakalkulatsioonikaart. Kauba tellimise tabel
- Misopasta, maitsepärm, edamame oad, tofu, portobello seemed - leia tähendused ja uuri kasutamise kohta
- Eesti köök:
- Eesti köök - Vikipeedia
- Eestis turistina toiduelamuse otsingul
- Eesti Maaelumuuseumid - infot toidukultuuri kohta
- Eesti Toidutee
- Digipädevused:
- Digipädevuste enesehindamise skaala
Aili Tervoneni jagatud materjalid
Materjalid on mõleldud toetamaks loengul räägitut. Palun mitte kolmandate isikutega jagada.
Koolituse materjalid on üleval kuni 1. juuni. 2023.
Ajakava, ruumid, koolitajad
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - jaanuar
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - veebr ja märts
Kaire Raba jagatud materjalid
- Info kokakutse kohta chef.ee Sellel lehel liikudes leiba info kodutöö ja eksami kokk tase 4 kohta. Kutse andmine --> koka kutse --> Koka kutseeksam töömaailma taotlejale Soovitan kõigi nendega tutvuda ja kui tekib küsimusi siis kohe ka julgelt küsida.
- Brunoise, julienne, mirepoix tükeldus.
- Kanapuljongi valmistamine
- Kalkulatsioon
- Mahud ja kaonormid
- Toiduainete külmtöötlemise kaonormide tabel
- Rassolnik_ülesanne Supil on kaardil etteantud veekogus ja seda ei tohi muuta. Valmistage sellest retsept ja valmistatavaid portsjoneid 20. Arvutage selle supi omahind ja selleks palun kasutage kalkulatsioonikaardi põhja. Ehk siis kannate andmed pärast esimeselt kaardilt teisele. Kui ei ole toiduainete hindasid endal võtta siis kasutage https://www.kaupmees.ee/products/?filter_select=km_ekaupmees lehte.
- Tühi kalkulatsioonikaart. Tunninäidisega kalkulatsioonikaart.
- Tooraine- ja hinnakalkulatsioonikaart. Kauba tellimise tabel
- Misopasta, maitsepärm, edamame oad, tofu, portobello seemed - leia tähendused ja uuri kasutamise kohta
- Eesti köök:
- Eesti köök - Vikipeedia
- Eestis turistina toiduelamuse otsingul
- Eesti Maaelumuuseumid - infot toidukultuuri kohta
- Eesti Toidutee
- Digipädevused:
- Digipädevuste enesehindamise skaala
Aili Tervoneni jagatud materjalid
Materjalid on mõleldud toetamaks loengul räägitut. Palun mitte kolmandate isikutega jagada.
Koolituse materjalid on üleval kuni 1. juuni. 2023.