Ajakava, ruumid, koolitajad
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - jaanuar
- Koolituse ajakava, ruumid ja koolitajad - veebr ja märts
Kaire Raba jagatud materjalid
- Info kokakutse kohta chef.eelink opens on new page Sellel lehel liikudes leiba info kodutöö ja eksami kokk tase 4 kohta. Kutse andmine --> koka kutse --> Koka kutseeksam töömaailma taotlejale Soovitan kõigi nendega tutvuda ja kui tekib küsimusi siis kohe ka julgelt küsida.
- Brunoiselink opens on new page, juliennelink opens on new page, mirepoix tükeldus.
- Kanapuljongi valmistaminelink opens on new page
- Kalkulatsioon
- Mahud ja kaonormidlink opens on new page
- Toiduainete külmtöötlemise kaonormide tabel
- Rassolnik_ülesannelink opens on new page Supil on kaardil etteantud veekogus ja seda ei tohi muuta. Valmistage sellest retsept ja valmistatavaid portsjoneid 20. Arvutage selle supi omahind ja selleks palun kasutage kalkulatsioonikaardi põhja. Ehk siis kannate andmed pärast esimeselt kaardilt teisele. Kui ei ole toiduainete hindasid endal võtta siis kasutage https://www.kaupmees.ee/products/?filter_select=km_ekaupmeeslink opens on new page lehte.
- Tühi kalkulatsioonikaartlink opens on new page. Tunninäidisega kalkulatsioonikaartlink opens on new page.
- Tooraine- ja hinnakalkulatsioonikaart.link opens on new page Kauba tellimise tabellink opens on new page
- Misopasta, maitsepärm, edamame oad, tofu, portobello seemed - leia tähendused ja uuri kasutamise kohta
- Eesti köök:
- Eesti köök - Vikipeedialink opens on new page
- Eestis turistina toiduelamuse otsingullink opens on new page
- Eesti Maaelumuuseumidlink opens on new page - infot toidukultuuri kohta
- Eesti Toiduteelink opens on new page
- Digipädevused:
- Digipädevuste enesehindamise skaala
Aili Tervoneni jagatud materjalid
Materjalid on mõleldud toetamaks loengul räägitut. Palun mitte kolmandate isikutega jagada.
Koolituse materjalid on üleval kuni 1. juuni. 2023.
Avaldatud 24.12.2022.
Viimati muudetud 30.03.2023.