Uudised

Köögis kohtusid õpilased ja ukraina köök 15. veebruar HKHK


Sõbrapäev inspireeris, et võtta ette midagi erilisemat. Kuna rahvusköökide tunni planeeringu järgi jõudis koka eriala 3. kursuse õpilastel kätte ukraina toidukultuur, siis tundus loogiline haarata õppeprotsessi ka meie maja ukrainlased KVU-22 õpperühmast. Toidud valmisid paaristööna, koka õpilane juhendas ühte ukraina õpilast ja koos valmistati road etteantud retsepti alusel. Lisaks toiduvalmistamisele said tulevased kokad harjutada teiste juhendamist.

Ühise töö tulemusena valmisid ukraina borš pampuškadega, kirsivareenikud, derunid ehk kartulipannkoogid, poltaava kotletid ja poltaava haluškid ehk klimbid, nalesnikud erinevate täidistega, holuptsõd ja veel mitmet sorti pelmeene.

Oli sisukas, töine ja samas meeleolukas pärastlõuna koos hõrkude toitude ning meeldiva seltskonnaga!

Sõbrapäev inspireeris, et võtta ette midagi erilisemat. Kuna rahvusköökide tunni planeeringu järgi jõudis koka eriala 3. kursuse õpilastel kätte ukraina toidukultuur, siis tundus loogiline haarata õppeprotsessi ka meie maja ukrainlased KVU-22 õpperühmast. Toidud valmisid paaristööna, koka õpilane juhendas ühte ukraina õpilast ja koos valmistati road etteantud retsepti alusel. Lisaks toiduvalmistamisele said tulevased kokad harjutada teiste juhendamist.

Ühise töö tulemusena valmisid ukraina borš pampuškadega, kirsivareenikud, derunid ehk kartulipannkoogid, poltaava kotletid ja poltaava haluškid ehk klimbid, nalesnikud erinevate täidistega, holuptsõd ja veel mitmet sorti pelmeene.

Oli sisukas, töine ja samas meeleolukas pärastlõuna koos hõrkude toitude ning meeldiva seltskonnaga!