Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
---|---|---|---|
5. taseme kutseõpe, jätkuõpe | Mittestatsionaarne, koolipõhine | Keskharidus ja vähemalt 4. taseme Turismiettevõtte teenindaja kutse või sellele vastavad kompetentsid | 1 aasta |
Õppetöö algus: Hetkel vastuvõttu ei toimu
Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee@hkhk.edu.eelink opens on new page, telefon: +372 510 7062
Õppimine toimub tsükliõppena 2 korda kuus
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine
Eriala lühitutvustus: Erialal õppimine annab võimaluse töötada majutusasutuses keskastme juhina ja annab algteadmised majutusettevõtte loomiseks.
Põhiõpingute moodulid:
- Eesti turismigeograafia
- Finantsarvestuse alused
- Majapidamisosakonna töökorraldus
- Majutusettevõtte juhtimine
- Majutusettevõtte juhtimise praktika
- Sissejuhatus erialasse
- Teenuste disain ja turundus
- Toitlustusteenindus ja toitlustusprotsesside juhtimine
- Turismimajanduse alused
- Vastuvõtutöö korraldus
Praktika: Õpilased läbivad majutusettevõtte juhtimise praktika majutusettevõttes, mis kestab 18 nädalat ja toimub jooksvalt õppetöö kõrval. Juba tööalaga seotud õppijatel arvestab kool erialast töökogemust praktika osana.
Kutseeksam: õpe lõpeb kutseeksamiga, mille sooritamisel omandab õpilane Hotelliteeninduse spetsialist, tase 5link opens on new page kutsekvalifikatsiooni.
Eriala põhiõpetajad:
- Kaire Raba
- Liisi Lehtsaar-Reisner
- Küllike Allmäe
- Aire Toffer