Catering-teenuse juhtimine ja läbiviimine algusest lõpuni
Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.
Registreeru koolitusele siin.
Hind: 0€
Läbiviimise aeg: 23.sept-15.dets 2024, 1-2 korda nädalas, õhtustel aegadel. Täpne tunniplaan selgub 4. sept, siis võetakse kõikide registreerunutega uuesti ühendust.
Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes.
Keda ootame koolitusele?
-
Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse
läbiviimiseks. - Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõttejuhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid,vastutavad teenindajad jne.
- Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes.
Teemad:
- Teenuse disainimine ja turundamine.
- Projekti alustamine.
- Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
- Hinnapakkumine.
- Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
- Transport.
- Praktiline teenindamine.
- Projekti lõpetamine.
Detailsem sisu õppekavas.
Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo Kaev, Kersti Õim, Aile Nõupuu.
Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“.
Koolituse tulemusena osab osaleja läbi viia catering-teenust algusest lõpuni - planeerida, teostada ning oma töö hõlbustamiseks digivahendeid kasutada.
Registreeru koolitusele siin.
Hind: 0€
Läbiviimise aeg: 23.sept-15.dets 2024, 1-2 korda nädalas, õhtustel aegadel. Täpne tunniplaan selgub 4. sept, siis võetakse kõikide registreerunutega uuesti ühendust.
Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Haapsalu KHK peamajas. Õppeköögis ja õppeklassis, osaliselt võib õppetöö toimuda ka mõnes eraettevõttes.
Keda ootame koolitusele?
-
Majutusettevõtte toitlustusega tegeleva allüksuse juhid, kes vajavad täiendavaid teadmisi tänapäevase catering-teenuse
läbiviimiseks. - Nt. cateringi juhid, teenindusjuhid, ettevõttejuhid, peakokad, toitlustusteenuse müügijuhid,vastutavad teenindajad jne.
- Koolitusele ei saa me vastu võtta neid, kes õpivad kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikooli tasemeõppes.
Teemad:
- Teenuse disainimine ja turundamine.
- Projekti alustamine.
- Planeerimistööd ja kalkulatsioonid.
- Hinnapakkumine.
- Toidu valmistamine ja selle serveerimine.
- Transport.
- Praktiline teenindamine.
- Projekti lõpetamine.
Detailsem sisu õppekavas.
Koolitajad. Juhtkoolitaja on Kaire Raba, lisaks temale koolitavad Demo Kaev, Kersti Õim, Aile Nõupuu.
Koolituskursuse tellijaks on Haridus- ja Teadusministeerium ning seda rahastatakse läbi EL Euroopa Sotsiaalfondi programmi „Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine“.
Kontaktisik
-
5081016
-
Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ehitajate tee 3, Uuemõisa, Haapsalu