Lastemenüüde rikastamine tervislike alternatiividega


Koolitusel keskendutakse tervislike menüüde olulisusele laste menüüdes ning sellele, kuidas mõjutada peresid tegema tervislikke valikuid. Koolitus on sündinud Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledži ja Haapsalu Kutsehariduskeskuse koostööprojektina.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Miks me peaksime toitlustusasutustes lastele pakkuma tasakaalustatud menüüd? Uue sotsiaalse normi kujundamise vajalikkus. Toiteväärtus ja toitaineline koostis.
  • Millised on nügimismeetodid, kuidas panna pered tervislikumaid valikuid tegema?
  • Alternatiivid friikartulitele - praktiline toiduvalmistamine
  • Ilma lisatud suhkruta magus - praktiline toiduvalmistamine

Detailsem sisu õppekavas

Läbiviimise aeg: 2 õppepäeval

  • 27. veebr 11:15-16:00 ja
  • 19. märts 11:15-16:00

Koolituse maht: 10 akad tundi kontaktõpet, kahe koolituspäeva vahele jääb iseseisev töö.

Grupi suurus: 8-12 inimest

Toimumise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeklass ja õppeköök (Ehitajate tee 3)

Koolitajad:

  • Janika Viilma (TLU Haapsalu Kolledzi tervisejuhi viimase kursuse üliõpilane) 
  • Tiina Sootalu (Haapsalu Kutsehariduskeskuse pikaaegne kokkade kutseõpetaja ja koolitaja)

Sihtrühm: laste toitlustusasutuste ja söögikohtade menüüde koostajad, cateringi pakkujad

Lisainfo. Koolituse käigus vahlduvad teoreetiline õpe praktilise tööga õppeköögis. Praktilistes tundides arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda. Osalejad saavad kaasa koolituse käigus kasutatud õppematerjalid.

Registreeru koolitusele siin

  • Kui koolituse eest tasub eraisik, siis vali "asutusega seos puudub".
  • Kui koolituse eest tasub ettevõte, siis on vali "otsi asutust äriregistrist" ja sisesta registrikood.

Hind: 65 eur. Maksmise lisainfo

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Koolitusel keskendutakse tervislike menüüde olulisusele laste menüüdes ning sellele, kuidas mõjutada peresid tegema tervislikke valikuid. Koolitus on sündinud Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledži ja Haapsalu Kutsehariduskeskuse koostööprojektina.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Miks me peaksime toitlustusasutustes lastele pakkuma tasakaalustatud menüüd? Uue sotsiaalse normi kujundamise vajalikkus. Toiteväärtus ja toitaineline koostis.
  • Millised on nügimismeetodid, kuidas panna pered tervislikumaid valikuid tegema?
  • Alternatiivid friikartulitele - praktiline toiduvalmistamine
  • Ilma lisatud suhkruta magus - praktiline toiduvalmistamine

Detailsem sisu õppekavas

Läbiviimise aeg: 2 õppepäeval

  • 27. veebr 11:15-16:00 ja
  • 19. märts 11:15-16:00

Koolituse maht: 10 akad tundi kontaktõpet, kahe koolituspäeva vahele jääb iseseisev töö.

Grupi suurus: 8-12 inimest

Toimumise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeklass ja õppeköök (Ehitajate tee 3)

Koolitajad:

  • Janika Viilma (TLU Haapsalu Kolledzi tervisejuhi viimase kursuse üliõpilane) 
  • Tiina Sootalu (Haapsalu Kutsehariduskeskuse pikaaegne kokkade kutseõpetaja ja koolitaja)

Sihtrühm: laste toitlustusasutuste ja söögikohtade menüüde koostajad, cateringi pakkujad

Lisainfo. Koolituse käigus vahlduvad teoreetiline õpe praktilise tööga õppeköögis. Praktilistes tundides arvesta, et su riided võivad määrduda. Soovitame kaasa võtta põlle ja vahetusjalanõud, et ennast mugavamalt tunda. Osalejad saavad kaasa koolituse käigus kasutatud õppematerjalid.

Registreeru koolitusele siin

  • Kui koolituse eest tasub eraisik, siis vali "asutusega seos puudub".
  • Kui koolituse eest tasub ettevõte, siis on vali "otsi asutust äriregistrist" ja sisesta registrikood.

Hind: 65 eur. Maksmise lisainfo

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik