Juuretisega saiataignast küpsetised


Juuretisega ehk hapusaia taigna tegemise jätkutöötuba. Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi. Valmivad küpsetised järgnevast valikust: kaneelirullid või pisike pidusai toorjuustu glasuuriga, croissandid, soolased väikepirukad kas liha või porgandi täidisega. Juuretisega valmistatud tainas on lihtsamini seeditav kui pärmitaigna oma ning tõstab aeglasemalt veresuhkru taset.

Registreeru koolitusele siin.

Hind: 89€. Lisainfo maksmise kohta.

Läbiviimise aeg: osaleda tuleb kahel päeval

  • 17. mai 16:30-20:00
  • 18. mai 11:00-14:00

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeköök, ruum 123, (Ehitajate tee 3)

Keda ootame koolitusele? 

  • Küpsetamishuvilised, kes on varem valmistanud juuretisega saiatainast ja teinud sellest küpsetise.

KoolitajaTiina Sootalu - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja 

Teemad:

Tuletame meelde juuretisega ehk hapusaia taigna tegemise. Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi. Valmivad kaneelirullid või pisike pidusai toorjuustu glasuuriga, croissandid, soolased väikepirukad kas liha või porgandi täidisega. 

  • 1. päev: ettevalmistused.
  • 2. päev: küpsetamine.

Detailne sisu õppekavas.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Juuretisega ehk hapusaia taigna tegemise jätkutöötuba. Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi. Valmivad küpsetised järgnevast valikust: kaneelirullid või pisike pidusai toorjuustu glasuuriga, croissandid, soolased väikepirukad kas liha või porgandi täidisega. Juuretisega valmistatud tainas on lihtsamini seeditav kui pärmitaigna oma ning tõstab aeglasemalt veresuhkru taset.

Registreeru koolitusele siin.

Hind: 89€. Lisainfo maksmise kohta.

Läbiviimise aeg: osaleda tuleb kahel päeval

  • 17. mai 16:30-20:00
  • 18. mai 11:00-14:00

Läbiviimise koht: Haapsalu Kutsehariduskeskuse õppeköök, ruum 123, (Ehitajate tee 3)

Keda ootame koolitusele? 

  • Küpsetamishuvilised, kes on varem valmistanud juuretisega saiatainast ja teinud sellest küpsetise.

KoolitajaTiina Sootalu - kogemustega ja tunnustatud kokkade kutseõpetaja 

Teemad:

Tuletame meelde juuretisega ehk hapusaia taigna tegemise. Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi. Valmivad kaneelirullid või pisike pidusai toorjuustu glasuuriga, croissandid, soolased väikepirukad kas liha või porgandi täidisega. 

  • 1. päev: ettevalmistused.
  • 2. päev: küpsetamine.

Detailne sisu õppekavas.

KOGU KOOLITUSKALENDER

 

Kontaktisik