Peolaua suupisted. Soolane rullbiskviit ja numbritort

  • Keedutaignast soolase biskviidirulli valmistamine kolme erineva täidisega
  • Suitsukanast, lõhest ja soolaseentest täidiste valmistamine
  • Piduliku mandliküpsiste põhjal numbritordi valmistamine ning väikesed koogid (samal põhjal) valmistamine peolauale
  • Töö toimub kahes grupis ning koolituse lõpus on valminud toodete ühine maitsmine.

Registreerin õpisündmusele

Töötoa maht on 4 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa, HKHK väike õppeköök 101/102 (1.korrusel). Õppeks vajalikud vahendid annab kool. Kaasa tuleb võtta väike karp, vahetusjalatsid. Soovitavalt põll ja peakate.

Läbiviimise aeg: 17. november, kell 17:00 – 20:00 (4 õppetundi).

Töötuba juhendab kutseõpetaja Elo Jürise OÜ Koogikiirabist. Elo on kondiiter ja ettevõtja ning õpetab meie koolis kokaõpilastele kondiitritööd.

Sihtrühm: oodatud on kõik inimesed, kes soovivad õppida valmistama rullbiskviiti ja numbritorti.

Teemad, mida käsitletakse ja praktiliselt grupitööna tehakse:

  • keedutaignast soolase biskviidirulli valmistamine kolme erineva täidisega
  • suitsukanast, lõhest ja soolaseentest täidiste valmistamine
  • piduliku mandliküpsiste põhjal numbritordi valmistamine ning väikesed koogid (samal põhjal) valmistamine peolauale

Töö toimub kahes grupis ning koolituse lõpus on valminud toodete ühine maitsmine.

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korraga.

Registreerin õpisündmusele

Töötoa maht on 4 akadeemilist tundi

Läbiviimise koht: Ehitajate tee 3, Uuemõisa, HKHK väike õppeköök 101/102 (1.korrusel). Õppeks vajalikud vahendid annab kool. Kaasa tuleb võtta väike karp, vahetusjalatsid. Soovitavalt põll ja peakate.

Läbiviimise aeg: 17. november, kell 17:00 – 20:00 (4 õppetundi).

Töötuba juhendab kutseõpetaja Elo Jürise OÜ Koogikiirabist. Elo on kondiiter ja ettevõtja ning õpetab meie koolis kokaõpilastele kondiitritööd.

Sihtrühm: oodatud on kõik inimesed, kes soovivad õppida valmistama rullbiskviiti ja numbritorti.

Teemad, mida käsitletakse ja praktiliselt grupitööna tehakse:

  • keedutaignast soolase biskviidirulli valmistamine kolme erineva täidisega
  • suitsukanast, lõhest ja soolaseentest täidiste valmistamine
  • piduliku mandliküpsiste põhjal numbritordi valmistamine ning väikesed koogid (samal põhjal) valmistamine peolauale

Töö toimub kahes grupis ning koolituse lõpus on valminud toodete ühine maitsmine.

Koolitusele registreerimiseks on vaja registreeruda läbi kodulehe ning tutvuda kursuste korraldamise korraga.