Uudised

"Läänes on maitseid" tõi kokku saalitäie rahvast head muusikat ja toitu nautima 26. oktoober HKHK

HKHK koka eriala täiskasvanud KO-19 õppegrupi õpilased korraldasid piduliku kontsert-õhtusöögi, kus lisaks maitsvatele roogadele sai kuulata armastatud muusiku Ott Leplandi tuntumaid palasid.


Laupäeval, 24. oktoobril toimus Promenaadi hotelli restoranis 4-käiguline kontsert-õhtusöök, mille korraldasid HKHK koka eriala täiskasvanud õpilased ja neid juhendas kutseõpetaja Tiina Sootalu.

KO-19 õpperühma õpilane ja üks ürituse eestvedajatest Anželika Murik ütles, et ei ole kergete killast ülesanne minna võõrasse saali ja kööki ning pakkuda tasemel 4-käigulist õhtusööki. Viiest teenindajast kolmel oli see esimene nii tõsine väljakutse olla teenindaja rollis ühtekokku 70-le külalisele.

Pakutav menüü sisaldas roogi, kus kasutatud Läänemaa kohalikku toorainet. Roogade juurde olid õpilased sobitanud ka joogid, mis toiduga hästi kokku sobisid.

Menüü:

1. Põdratartar*, mädarõikavaht*, marineeritud metsaseened*, leivakrõpsud*

2. Muskaatkõrvitsa*-ingveri kreemsupp

3. Põdrapraad* kirsi*-veinikastme, glasuuritud köögiviljade* ja pohlatšatniga*

4. Õuna*-mandlikook, šokolaadivaht ja ebaküdooniakaste*

* - kohalik tooraine

 

Täname korraldusmeeskonda ning kõiki üritusest osavõtjaid!

Laupäeval, 24. oktoobril toimus Promenaadi hotelli restoranis 4-käiguline kontsert-õhtusöök, mille korraldasid HKHK koka eriala täiskasvanud õpilased ja neid juhendas kutseõpetaja Tiina Sootalu.

KO-19 õpperühma õpilane ja üks ürituse eestvedajatest Anželika Murik ütles, et ei ole kergete killast ülesanne minna võõrasse saali ja kööki ning pakkuda tasemel 4-käigulist õhtusööki. Viiest teenindajast kolmel oli see esimene nii tõsine väljakutse olla teenindaja rollis ühtekokku 70-le külalisele.

Pakutav menüü sisaldas roogi, kus kasutatud Läänemaa kohalikku toorainet. Roogade juurde olid õpilased sobitanud ka joogid, mis toiduga hästi kokku sobisid.

Menüü:


1. Põdratartar*, mädarõikavaht*, marineeritud metsaseened*, leivakrõpsud*

2. Muskaatkõrvitsa*-ingveri kreemsupp

3. Põdrapraad* kirsi*-veinikastme, glasuuritud köögiviljade* ja pohlatšatniga*

4. Õuna*-mandlikook, šokolaadivaht ja ebaküdooniakaste*

* - kohalik tooraine

 

Täname korraldusmeeskonda ning kõiki üritusest osavõtjaid!