Abikokk
Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
Õppeliik3. taseme kutseõpe, esmaõpe | ÕppevormStatsionaarne, koolipõhine | Eeldus alustamiseksBaashariduse nõudeta või lihtsustatud õppekava baasil | Õppeaeg2 aastat |
Lisainfot eriala kohta annab Enna Kallasvee, enna.kallasvee@hkhk.edu.ee, telefon: +372 510 7062
Õppetöö algus: sügis 2021
Õppekavarühm: Majutamine ja toitlustamine
Eriala lühitutvustus: Abikoka eriala lõpetaja omab teadmisi, mis on vajalikud töötamiseks koka abilisena toitlustuses. Ta tunneb erinevaid toiduaineid ja oskab valmistada lihtsamaid toite ning omab köögiseadmete kasutamise, koristamise, hügieeni, klienditeeninduse ja köögitöö alaseid teadmisi. Valitud eriala eeldab valmisolekut töötamiseks nädalavahetustel, riiklikel pühadel ja hilisõhtutel.
Põhiõpingute moodulid:
-
Majutamise ja toitlustamise valdkonna alused
-
Karjääri planeerimine ja ettevõtluse alused
-
Toitlustamise alused
-
Teeninduse alused
-
Abikoka praktilise töö alused
-
Abikoka praktika
Praktika: Praktika toimub 10 nädalat toitlustusettevõttes.
Õppekava
Õppekeskkond
Viimati muudeti:20.10.2020